Stabilnost elektromagnetnog biološkog ritma

Stabilnost elektromagnetnog biološkog ritma

Sedmica je dugo čuvana nematerijalna tajna Prirode koju stvara sedmodnevna rotacija magnetskih polja na Suncu. Svaki region na Zemlji ima svoj specifičan elektromagnetni biološki ritam koji nastaje zajedničkim dejstvom magnetskih polja na Suncu i magnetskog polja Zemlje i isti je za sva živa bića koji se nalaze u posmatranom regionu. Sva živa bića na Zemlji usklađena su sa sedmodnevnim elektromagnetnim biološkim ritmom.

Aktivnost regiona AR 2824 u 01.00 UTC 24. maja 2021.

Biološki ritam u Srbiji

Sedmodnevni ritam virusa u Srbiji

Biološki ritam treba posmatrati u paketu u vremenskom periodu od 7 dana, a ne na dnevnom nivou od dana do dana. Kada se kaže da je danas manje novozaraženih nego juče to je znak nerazumevanja i nepoznavanja biološkog ritma virusa, jer je dejstvo magnetskih polja svakog dana u sedmici specifično i neponovljivo, niti se dani mogu upoređivati. Sunce i dalje povećava aktivnost, a UV zračenje kao mera te aktivnosti postepeno povećava snagu zračenja.

Pandemije se javljaju samo pri slaboj aktivnosti Sunca što u ovoj godini neće biti slučaj. Naredna pandemija može se očekivati tek 2033. godine. Sunce je 20. marta 2021. izašlo iz domena slabe aktivnosti i svakim danom povećava snagu UV zračenja. UV zračenje određuje bilans aktivnosti virusa. Prošle godine snaga UV zračenja je bila na istorijskom minimumu kada se izgubio sezonski karakter Kovida 19. Ove godine sve je drugačije.

Plašenje naroda novim talasom u oktobru nema naučnu osnovu, jer ko ne zna kako je nastao  Kovid 19 on ne zna ni kada će se ponovo javiti, niti zna kada će pandemija prestati. Za prognozu pandemije neophodno je znati sezonske vremenske parametre koji se mogu istražiti jedino Heliocentričnom elektromagnetnom  meteorologijom koja nije u okviru medicinskih nauka.

Vidi se kraj pandemije. Sunce određuje kraj pandemije.

Biološki ritam virusa je stabilan

Biološki ritam virusa je stabilan

Stabilan ritam virusa u poslednje tri sedmice u mesecu maju daje nam sigurnost da novih modifikacija neće biti. Iz dijagrama se vidi da je aktivnost virusa najveća prvog dana sedmice a najmanja šestog dana.

Biološki ritam virusa u Srbiji

U Evropi se naglo smanjuje broj novozaraženih, a posebno u našem regionu.

Trend regiona

Aktivnost Sunca povećava snagu UV zračenja što povoljno utiče na južnu, a naročito na severnu hemisferu. Ukoliko se nastavi ovakav trend aktivnosti Sunca Korona 19 neće dočekati zimu.

Sunčevo zračenje

U poslednjim sedmicama maja dogodilo se 30 eksplozija klase C i tri eksplozije klase M. Iako su munje i gromovi veliki faktori rizika ipak su oni veličanstveni darovi Prirode. Sve prirodne pojave i virusi vode poreklo od magnetskih polja na Suncu. Elektromagnetska sila je jedina prirodna spoljna sila koja na Zemlji stvara sve prirodne pojave.

Sunčeva aktivnost

Ako vas je zainteresovao ovaj tekst

podelite ga

na društvenim mrežama

FacebookPinterestTwitter