Мит о штетности УВ зрачења

Мит о штетности УВ зрачења

Сателитски мерни подаци показују да је плашење народа UV зрачењем измишљено и контрапродуктивно за здравље људи. Да ли је то незнање или намера? UV зрачење је фактор ризика тек када преће 20 јединица. X зрачења нема или је слабо. Треба се излагати Сунцу у циљу добијања Д витамина и тако стварати имунитет организма.

UV Zračenja nema - tabela

– UV зрачење, – X зрачење

Брзе климатске промене, глобално загревање и пропаганда да је CO2 гас који изазива ефекат стаклене баште не постоје у науци. У науци постоји само теорија Милутина Миланковића која негира све три измишљотине, па се може рећи да су то три највеће светске преваре у историји људске цивилизације. Надамо се да је измишљено UV зрачење без икаквог мерења само превара појединаца.

Пример: UV зрачење 2. јула 2019.

Дугорочна прогноза за 2018.

UV зрачење је дана 2. јула 2019. године испод 9 јединица и сматра се веома слабим. Висока температура нема никаквог значаја на повећање или смањење UV зрачења.

– UV зрачење, – X зрачење
Измерене вредности UV зрачења и X зрачења са ACE сателита.

Ако UV зрачење изразимо преко Фактора онда јачина UV зрачења од 20 јединица је Фактор 1 а када је јачина UV зрачења једнака или већа од 30 јединица онда је то Фактор 10. Индекси UV зрачења који се објављују нису добијени мерењем већ рачуном који одређују услове пропагације, односно „шта би било кад би било“. То значи да услови пропагације могу бити израчунати са Индексом 10, а да је UV зрачење слабо. То је пропаганда за „мазалице“.

Слободно се сунчајте, јер када нема ерупција вулкана на Сунцу, тада нема ни јаког UV зрачења. Сунце је благородно, али не треба претеривати јер је електрично поље Сунца, које ствара топлоту на Земљи, јако. Носи кондукциону електричну струју која дужим излагање ствара опекотине као и обична ватра, али није канцерогено.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter