Рекордно заражавање Ковидом октобра 2020.

Рекордно заражавање Ковидом октобра 2020.

Све до највеће ерупције на Сунцу у 2020. години постојало је мишљење да атмосферска река која тече изнад земаља у нашем окружењу не може да изазове пораст броја новозаражених у нашој земљи. Међутим, после највеће ерупције протонских честица Сунчевог ветра у 2020. години дошло се до сазнања да снажна протонска електрична струја осим ситних може да јонизује и велике капљице које носе вирусе и на тај начин повећа број вируса који лебде. Повећани број вируса који лебде изазива повећање броја новозаражених и код суседних земаља које делимично покрива атмосферска река. Тако настаје прекогранично заражавање.

Ток атмосферске реке 13. октобра 2020.

Типичан пример је атмосферска река која је текла 13. октобра дуж западне границе Србије и изазвала у Србији велики пораст броја новозаражених. На сву срећу далеко мањи него код земаља које се налазе лево од правца кретања главног тока. (Мађарска 2032, Србија 416).

Уједно атмосферска река је показала да осим физичког појединачног прекограничног заражавања постоји и електромагнетно масовно прекогранично заражавање.

То значи да физичка контрола на граници не може да заустави преношење заразе из једне државе у другу суседну државу јер заражавање не преноси само од човека на човека. Ту је човек немоћан.

Дијаграм електромагнетног заражавања од 13. октобра 2020.

Последице физичког заражавања су збир оба дана јављаће се od 27. октобра до 3. новембра 2020.

Прекогранично заражавање показало је да су предложене мере за ношење маски добре али не и довољне. Постоји мишљење да ће ношење маски у дану електромагнетног заражавања на отвореном простору бити ефикасније за спречавање масовног заражавања. Једноставно речено, физичко заражавање је појединачно и не може да изазове масовно заражавање.

Зато масовна окупљања, славе и свадбе не могу бити основ масовног заражавања нити да се упоређују са дифузним масовним електромагнетним порастом броја новозаражених. Разлика је велика.

Због геоцентричног приступа и не познавања дана електромагнетног заражавања, физичко заражавање је уздигнуто на ниво који не заслужује, па је масовно електромагнетно заражавање приписано физичком заражавању, односно неодговорности човека због не одржавања прописане физичке дистанце. Већина заражених није била у контакту са неким другим зараженим а заразили су се. Због тога су људи почели да сумњају у ефикасност маски.

Зато наука треба да се усредсреди на истраживање дана када долази до уношења нових пакета вируса који одржавају активност пандемије Ковид 19.

Када је ерупција протона слаба онда протони могу да јонизују само ситне капи које носе вирусе. Међутим, код снажних ерупција све се мења. Због највеће ерупције протона у 2020. дошло је до јонизације великих капи које носе вирусе и на тај начин повећао се број лебдећих вируса што је као последицу имало нагло повећање броја новозаражених. То значи да јачина протонске конвекционе струје одређује број јонизованих капљица које носе вирусе, односно повећавају број заражених.

Није довољно рећи народу да носи маске на отвореном простору сваког дана и у свако време већ треба рећи ког дана и где. Носити маске при сунчаном дану на отвореном простору нити је ефикасно нити корисно а може бити штетно. Вируси ове недеље и вируси прошле недеље су слични али нису исти. Дан електромагнетног заражавања у Београду и Нишу није истог датума.

Тек када будемо разумели електромагнетно уношење вируса за време пандемије наука ће дати многе одговоре.

Геоцентрични приступ о физичком настанку и трајању пандемија нема научну основу јер у Природи постоје само две природне макроскопске силе електромагнетна и гравитациона сила које одлучују о настанку свих природних појава на Земљи. Зато геоцентрични приступ представља лаички одговор човека који не разуме Природу.

Хелиоцентрични приступ при истраживању свих природних појава као и настанак пандемија даће многе одговоре и нова научна сазнања. На основу синоптичке ситуације на Сунцу нову снажну протонску ерупцију, која ће бити од интереса за потпуно прекривање наше земље, треба очекивати од 22. до 29. новембра, а дотле само појаву атмосферских река које делимично прекривају Србију.

Европа је 13. 14, 15, 16, и 17. била на удару деструктивних енергија Сунц,а а Србија била само делимично покривена атмосферском реком.

Електромагнетни снимак тока атмосферске реке показује где су постојали сезонски услови за повећање броја заражених. На тим локацијама требало је носити маске на отвореном простору јер се зараза доминантно преноси из Природе на човека. Не треба кривити људе.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter