Електромагнетни биолошки ритам вируса

Електромагнетни биолошки ритам вируса

Електромагнетни биолошки ритам вируса је природни процес који траје седам дана. Све мутације вируса настају дејством спољне електромагнетске силе која долази са Сунца. Спољна електромагнетска сила је Први покретач биолошког ритма вируса и свих природних појава на Земљи и незаобилазна премиса свих научних истраживања Природе. Ни ветрић не може да дува без дејства спољне електромагнетске силе. Природа је величанствена у својој једноставности. Једна сила за све.

На основу прогнозе урађене 20. марта 2021. године, коришћењем хелиоцентричне електромагнетне метеорологије, тренд у Србији до 3, маја 2021. односно до 7. седмице креће се у оквиру прорачунатих вредности и обећава.

Београдска школа хелиоцентричне метеорологије указује да Сунце још увек није достигло потребну активност за уништење ковида 19 на планетарном нивоу.

Биолошки ритам вируса у току једне седмице треба посматрати у целини, а не у дневној расподели заражавања, јер сваки дан у току једне седмице има своју активност која може да да погрешну слику о кретању пандемије.

Уместо пораста и пада броја заражених треба говорити о порасту и паду тренда. Разлика је велика.

Хелиоцентрична електромагнетна метеорологија је краљица свих природних наука, а хелиоцентрични приступ је једини научни математички приступ у истраживању настанка сезонских инфекција, метеоролошких појава и сеизмичких кретања у унутрашњости Земље. У ту сврху користиће се хелиосеизмологија. Хелиосеизмологија омогућава посматрање оне стране Сунца која се тренутно не види са Земље што нам даје могућност израду научних прогноза више дана унапред са математичком тачношћу.

Хелио сеизмограм показује да се на даљој страни Сунца налази активан регион чији се долазак на видљиву страну Сунца очекује за 24 часа када ће почети његово дејство.

Геоцентрични приступ важеће метеорологије и сеизмологије је научно не прихватљив и не може се користити за израду прогноза нити за истраживање услова за настанак сезонских инфекција.

Најава активног региона који ће појачати снагу УВ зрачења

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter