Тренд пандемије у априлу

Тренд пандемије у априлу

Свака земља има свој ритам вируса па израда прогноза на основу дневног броја новозаражених нема научну основу. Број новозаражених у току једног биолошког ритма вируса у периоду од седам дана последица је две врсте преноса заразе, електромагнетног и физичког.

Највећи број заражених настаје електромагнетним преносом из Природе на човека под дејством сунчевих и земаљских сезонских услова. Другу групу, далеко мању, чине новозаражених физичким преносом заразе са човека на човека као последица непоштовања превентивних мера.

  1. Број електромагнетно заражених из Природе на човека због сунчевих сезонских глобалних услова
    +
  2. Број електромагнетно заражених из Природе на човека због земаљских сезонских регионалних услова
    +
  3. Број физички заражених преносом заразе са човека на човека због локалних услова
    =
  4. Укупан број заражених у току једног седмодневног биолошког ритма вируса је збир ова три начина заразе

Прогноза

Магнетограм Сунца 26. априла 2021.

Површине приказане зеленом бојом су северни магнетни полови активних површина на Сунцу. Површине обојене жутом бојом су јужни магнетни полови. Вулкани на Сунцу су обојени црвеном бојом. Магнетна поља су покретачи свих дешавања на Сунцу и научна основа за разумевање Природе на Земљи. На Сунцу постоје магнетне плоче, слично тектонским плочама на Земљи. Сва дешавања на Сунцу јављају се између две магнетне плоче различите поларизације, исто као на Земљи.

Електромагнетна сила је први покретач свих дешавања на Земљи. То је природна сила која на Земљи ствара торнада, олује, поплаве, земљотресе, шумске пожаре, вулкане, градацију губара, најезду скакаваца итд. Она одређује седмодневни магнетни ритам вируса као и почетак и крај свих капљичних инфекција. Електромагнетна сила настаје заједничким дејством електричне струје, која долази са Сунца, и магнетног поља Земље. Сунчање је најбоља заштита од свих сезонских инфекција.

 

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter