Седмодневни тренд биолошког ритма вируса

Седмодневни тренд биолошког ритма вируса

Седмодневни тренд биолошког ритма вируса добар је показатељ тренутног стања пандемије Ковид 19. Биолошки ритам вируса разликује се од земље до земље што указује да се ширење заразе не врши физичким преносом од човека на човека из једне државе у другу већ електромагнетним преносом из Природе на човека после достизања одређених сезонских параметара. Да би се један сој вируса пренео из једне државе у другу потребно је да сезонски хелио и гео параметри буду исти у обе државе. Сама расподела телурских електричних струја указује да у космичкој расподели енергија нису све земље исте па ни сезонски услови нису исти. Када се зараза унесе из једне у другу државу због промењених природних сезонских услова вирус брзо нестаје. Вируси се не уносе из других држава већ се стварају у свакој држави где је пораст броја оболелих у складу са природним сезонским параметрима који владају у тој држави. Зато је погрешно рећи „дошао је енглески вирус“. Није то енглески, већ вирус који је настао у нашој земљи. Вируси су слични, али ниједан није исти. Свака земља има свој вирус.

Од марта 2020, до марта 2021. године у Србији је било 51 мутација вируса то значи да су се мутације вируса јављале сваког уторка у седмици, односно, првог дана биолошког ритма вируса. Мутације су биле некада веће, а некада незнатне. То се види на дијаграмима заражавања, па због тога истраживања приказана на дневном нивоу не могу бити основа за научно истраживање вируса Корона 19. Биолошки седмодневни ритам вируса је основа научног истраживања.

Значај појединачног физичког заражавања са човека на човека уздигнут је на ниво који не заслужује јер је његов допринос укупном броју заражених мали. Да је то тако показују дијаграми истовременог пораста и пада новозаражених у свим земљама света. Не могу сви народи света у истом дану да буду одговорни или неодговорни. Плашење народа може бити контрапродуктивно.

 

Прогноза

Прогноза

Повећава се Снага УВ зрачења по јединици површине у Србији. Време електромагнетног масовног могућег заражавања све је краће и помера се према ноћним сатима. Раније време могућег заражавања јављало се од 17 часова до поноћи и контролисано је слабом снагом УВ зрачења. После 20. марта 2021. повећава се снага УВ зрачења која одређује дневни биланс вируса.

На дијаграму тока европских телурских електричних струја може се видети да је време могућег масовног заражавања на отвореном простору 18. априла у Србији било од 22.30 часова до 2.00 часа наредног дана при доброј контроли УВ зрачења.

Природа тера своје, а на нама је, да је уз помоћ хелиоцентричне електромагнетне метеорологије, разумемо. Тренд пада новозаражених у Србији је у оквиру прорачунатих вредности.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter