Стабилност електромагнетног биолошког ритма

Стабилност електромагнетног биолошког ритма

Седмица је дуго чувана нематеријална тајна Природе коју ствара седмодневна ротација магнетских поља на Сунцу. Сваки регион на Земљи има свој специфичан електромагнетни биолошки ритам који настаје заједничким дејством магнетских поља на Сунцу и магнетског поља Земље и исти је за сва жива бића који се налазе у посматраном региону. Сва жива бића на Земљи усклађена су са седмодневним електромагнетним биолошким ритмом.

Активност региона AR 2824 u 01.00 UTC 24. maja 2021.

Биолошки ритам у Србији

Седмодневни ритам вируса у Србији

Биолошки ритам треба посматрати у пакету у временском периоду од 7 дана, а не на дневном нивоу од дана до дана. Када се каже да је данас мање новозаражених него јуче то је знак неразумевања и непознавања биолошког ритма вируса, јер је дејство магнетских поља сваког дана у седмици специфично и непоновљиво, нити се дани могу упоређивати. Сунце и даље повећава активност, а УВ зрачење као мера те активности постепено повећава снагу зрачења.

Пандемије се јављају само при слабој активности Сунца што у овој години неће бити случај. Наредна пандемија може се очекивати тек 2033. године. Сунце је 20. марта 2021. изашло из домена слабе активности и сваким даном повећава снагу УВ зрачења. УВ зрачење одређује биланс активности вируса. Прошле године снага УВ зрачења је била на историјском минимуму када се изгубио сезонски карактер Ковида 19. Ове године све је другачије.

Плашење народа новим таласом у октобру нема научну основу, јер ко не зна како је настао  Ковид 19 он не зна ни када ће се поново јавити, нити зна када ће пандемија престати. За прогнозу пандемије неопходно је знати сезонске временске параметре који се могу истражити једино Хелиоцентричном електромагнетном  метеорологијом која није у оквиру медицинских наука.

Види се крај пандемије. Сунце одређује крај пандемије.

Биолошки ритам вируса је стабилан

Биолошки ритам вируса је стабилан

Стабилан ритам вируса у последње три седмице у месецу мају даје нам сигурност да нових модификација неће бити. Из дијаграма се види да је активност вируса највећа првог дана седмице а најмања шестог дана.

Биолошки ритам вируса у Србији

У Европи се нагло смањује број новозаражених, а посебно у нашем региону.

Тренд региона

Активност Сунца повећава снагу УВ зрачења што повољно утиче на јужну, а нарочито на северну хемисферу. Уколико се настави овакав тренд активности Сунца Корона 19 неће дочекати зиму.

Сунчево зрачење

У последњим седмицама маја догодило се 30 експлозија класе Ц и три експлозије класе М. Иако су муње и громови велики фактори ризика ипак су они величанствени дарови Природе. Све природне појаве и вируси воде порекло од магнетских поља на Сунцу. Електромагнетска сила је једина природна спољна сила која на Земљи ствара све природне појаве.

Сунчева активност

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter