Хелиопрогноза краја пандемије

Хелиопрогноза краја пандемије

Користећи седмодневну биолошку активност вируса која је усклађена са седмодневном магнетном ротацијом Сунца дошло се до сазнања да Сунце одређује крај и почетак свих пандемија. Да је то тако показује тренд пандемије за последње три седмице у Европи.

Тренд  пандемије у Европи за време три седмице исказан преко броја новозаражених у току једне седмице.

Сунце је глобални сезонски параметар који показује исти дан промене тренда у свим европским земљама где се електромагнетно масовно заражавање из Природе на човека мери хиљадама, а физичко преношењем заразе  са човека на човека мери се десетинама заражених.   

Тешкоће ствара расподела активних површина на Сунцу где је једна страна Сунца активна и повећава снагу УВ зрачења, док је друга неактивна и у садејству са короналним рупама спушта снагу УВ зрачења на ниво који до сада незабележен у историји активности Сунца.

Међутим, после 20. марта 2021. године слаба магнетна поља преузела су примат у одређивању  нивоа активности Сунца.

Дијаграми УВ зрачења  активне и неактивне стране Сунца.

За израду хелиопрогнозе за Ковид 19 користи се:

  • повећање упадног угла УВ зрачења, односно повећање снаге УВ зрачења по јединици површине у Србији
  • смањење деструктивних енергија које омогућавају наставак пандемије
  • повећање броја слабих магнетних поља на Сунцу који повећавају укупну снагу УВ зрачења. Активност слабих магнетних поља на Сунцу је неповратна и не зависи од стране која је окренута према Земљи.

Дијаграм смањења деструктувних енергија које продиру у Европу.

Дијаграм деструктивних енергија показује да промена тренда броја заражених има регионални карактер што указује да локални параметри преноса заразе са човека на човека имају мало утицаја на промену тренда заражавања.

Корпус свих врста вируса налази се у Природи, а њихова активност зависи од енергетског потенцијала протонских честица Сунчевог ветра. Сваки сој вируса има свој енергетски потенцијал који му омогућава седмодневну неконтролисану активност. Седмодневни биолошки ритам вируса усклађен је са електромагнетним ритмом Сунца где сунчани дани скраћују трајање пандемије, а облачни дани је продужавају.

Прогноза

Прогноза

На основу хелиосезонских параметара крај пандемије у Србији може се очекивати након 25. маја 2021. године. После 25. маја 2021. неће бити масовног електромагнетног преноса заразе из Природе на човека, али се очекује појединачно стохастичко појављивање новозаражених. Сунце ће задржати постојећу активност уз повећање упадног угла УВ зрачења.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter