Разлика у порасту броја заражених у Србији и Мађарској

Разлика у порасту броја заражених у Србији и Мађарској

Последњих дана јавља се велика разлика између новозаражених у Србији и земљама у нашем окружењу. Користећи податке о порасту броја заражених стручна јавност је почела да даје прогнозе о доласку трећег таласа пандемије. Они мало “храбрији“ окривише Кризни штаб да крије тачне податке јер је по њиовом мишљењу немогуће да је у Мађарској буде 1173 а у Србији само 67 новозаражених.

Међутим, због непознавања сезонских електромагнетних параметара и непознавања дана масовног електромагнетног заражавања, давање олак прогноза о трећем таласу је безразложно плашење народа и довођење у сумњу рад кризног штаба. Прогнозе о трећем таласу пандемије немају научну основу. Активност Сунца јесте успорена али се ипак повећава. Кривити народ да не поштује превентивне мере је грех, а плашење народа трећим таласом је контрапродуктивно. Многи који су се заразили у дану масовног електромагнетног заражавања не знају како су се заразили. То је дан када ветар носи лебдеће вирусе, а полупречник зоне природног заражавања зависи од брзине ветра и дужине животног века вируса. Пандемија је састављена од последица више дана електромагнетног заражавања јер се нови вируси из Природе на човека уносе једном или два пута у току једне ротације Сунца. Када не би било новог природног уноса вируса пандемија би нестала.

Познато је да струјна поља у атмосфери Земље врше дистрибуцију свих материјалних енергија које долазе са Сунца. Струјна поља се у атмосфери Земље крећу у по линијама резултујућег магнетског поља. Лево од радијалног кретања струјних поља продиру протони који врше јонизацију атмосфере. Да би се јавили лебдећи вируси који врше масовно заражавање на даљину потребно је да небо буде прекривено облацима и да постоји протонска киша. То указује да су струјна поља и ерупција протона на Сунцу главни узрочници за појаву лебдећих вируса када се вируси преносе из Природе на човека.

Сви неспоразуми између Природе и човека су последица непознавања сезонских електромагнетних параметара. У дану електромагнетног заражавања маске се носе на отвореном простору јер безбедна дистанца може бити неколико десетина метара.

Да би разумели законе Природе и да би разумели зашто је 12. октобра дошло до таквог несклада у броју новозаражених вратићемо се уназад 7 дана, односно на 5. октобар 2020. и погледати синоптичку ситуацију у Европи.

Kарта показује које су земље у нашем окружено биле прекривне струјним пољем, односно под ударом протонске кише која уз слабо УВ зрачење повећава број новозаражених. Тог дана Мађарска се налазила лево од правца радијалног кретања струјног поља прекривена снажним струјним пољем а Србија десно покривена са само делимично једним мањим делом. За Мађарску је 5. октобар 2020. био дан електромагнетног масовног заражавања на даљину. Са карте се може видети зашто је Француска имала рекордно повећање броја новозаражених.

Одговор зашто је разлика броја новозаражених између Србије и Мађарске тако велика треба тражити у положају линија магнетских поља. Једноставно речено, 5. октобра 2020. Србију су заобишле линије магнетског поља које су носиле енергије са Сунца.

У Србији је 30. септембар био дан електромагнетног заражавања када је Србија била само делимично покривена струјним пољем.

Дијаграм потврђује ритам пандемије, време уноса нових вируса и време појаве првих последица проузрокованих електромагнетним заражавањем 30. септембра 2020.

То је закон Природе који важи за све земље света.

Ово није почетак новог трећег таласа нити је трећи талас стигао у Србију већ само један од многих дана електромагнетног заражавања ове године.

На основу тренутног распореда магнетских поља на Сунцу наредни дан електромагнетног заражавања за Србију може се очекивати тек 28. новембра 2020. (плус или минус 1 дан).

Данас, 13. октобра 2020. није дан електромагнетног заражавања и ако је небо потпуно прекривено облацима јер је доток протона по јединици површине слаб.

Струјно поље је јутрос захватило западни део Србије где је пао први снег.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter