Постојан пад броја Ковид заражених

Постојан пад броја Ковид заражених

На опште изненађење све прогнозе о активности Сунца у 25. циклусу показале су се као ненаучне. Три године је Сунце имало екстремно слабу активност што је навело истраживаче Сунца на закључак да ће 25. циклус активности бити слаб. Међутим, Сунце је нагло повећало активност која обећава да ће 25. циклус бити јачи од претходног.

После неколико експлозија на Сунцу дошло је до велике дезинфекције атмосфере, али и до појаве снажног ветра у Европи. Честице Сунчевог ветра продрле су кроз магнетну одбрану Земље и у атмосфери Земље формирале струјно поље које је директно ударило на Енглеску стварајући орканске ветрове.

Струјно поље је средином фебруара продужило кретање према истоку, стварајући у свакој европској земљи оркански ветар и велике протонске падавине које су утицале на повећање бројева новозаражених. Синоптичка ситуација 20. фебруара 2022. указивала је на то да ће Енглеска и европске земље северно од Србије бити на удару новог струјног поља.

Србија је у космичкој расподели резултујућих магнетних поља заштићена од деструктивних енергија које долазе са Сунца. То се нарочити огледа у броју новозаражених, броју европских земљотреса и броју снажних ветрова. И Бог чува Србију.

Активност Сунца се постепено повећава а са њом и снага УВ зрачења која је гарант да у Србији неће бити новог таласа. На локацијама где теку телурске струје долази до протонских падавина које увећавају број новозаражених. Главна европска телурска струја тече од Аустрије па преко Италије до Медитерана. Број новозаражених 26. фебруара 2022. био је у Аустрији 25.792 а у Италији 38.375. Повећање броја заражених је последица електромагнетног заражавања где „затварање“ нема никаквог значаја.

Тренутни положај телурских струја показују слаби сеизмички потреси.

У Србији нема сеизмичких потреса јер у космичкој расподели магнетних поља Србија је заштићена. Поставља се питање како су наши преци знали да одаберу магнетно заштићену европску територију. Да ли су наши преци имали некада напредну цивилизацију која је познавала магнетна поља? Постоји мишљење да са применом хелиоцентричног приступа ми тек сада почињемо да се упознајемо са Природом.

Биолошки ритам вируса је стабилан и указује да ће се у наредним седмицама смањивати број новозаражених. УВ зрачење достигло је 17 јединица. Очекује се да ће 3. априла 2022. сезонски параметри на Сунцу најавити крај пандемије и да ће Србија у Ново Лето 7530. ући без пандемије.

Биолошки ритам вируса другог дана има највећи број новозаражених, а седмог најмањи.

Повећана активност Сунца изазвала је повећање броја ерупција. Велики фактор ризика су ерупције кисеоника и водоника на Сунцу које на Земљи изазивају поплаве. Треба нагласити да киша настаје електронском валенцијом сједињавањем кисеоника и водоника који су еруптовани на Сунцу, а не испаравањем водених површина. Киша на атомском нивоу долази са Сунца.

Електромагнетно масовно заражавање врши се у пакету од седам дана које се манифестује биолошким ритмом вируса. Седмодневни биолошки ритам вируса указује на даљи пад новозаражених у Србији. Крај сунчевих сезонских услова је крај за пандемију у Србији. За европске и земље јужне хемисфере крај пандемије зависи од земаљских сезонских параметара.

Трећи април 2022. је седми дан 13. недеље Омикрона и први дан Српске Нове године. Сунце одређује тачан датум Српске нове године. Кинези су нам ових дана показали како се чува идентитет народа. Календар имају само они народи који су некад достигли висок цивилизацијски ниво. У Европи постоје само два народа који имају старе словне календаре – српски и римски народ.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter