Наредни дани електромагнетног заражавања

Наредни дани електромагнетног заражавања

Пандемија није јединствена већ је састављена од више дана електромагнетног заражавања. Један активни процес корона вируса почевши са даном електромагнетног заражавања траје 21 дан. После 21. дана активност вируса опада а број новозаражених се смањује. Дани електромагнетног заражавања чине пандемију активном. Уколико се у периоду од 21. дана јаве два и више дана електромагнетног заражавања онда тај период постаје велики фактор ризика јер се број новозаражених експоненцијално повећава.

Сунце је слабо активно. У периоду од 12. до 19. септембра 2020. флукс УВ зрачења је поново био на историјском минимуму што је за последицу имало скок великог броја новозаражених у Европи.

Велика је срећа што су у том периоду линије резултујућег геомагнетског поља заобилазиле Србију.

УВ зрачење је природни регулатор активности вируса на Земљи. Снага УВ зрачења и електромагнетна синоптичка ситуација на Сунцу одређују која ће врста вируса бити активирана у току једне сезоне. Мутација вируса се јавља после сваког дана електромагнетног заражавања што указује да вируси прве недеље и вируси последње недеље пандемије нису исти али су слични. Када је флукс УВ зрачења мањи од 12 јединица локацију новог природног жаришта одређује јака облачност. Јака облачност не дозвољава продор УВ зрачења па на тим локацијама УВ зрачења нема. Ако на тој локацији постоје протонске падавине настају услови за појаву лебдећих вируса под дејством две природне нематеријалне силе, електромагнетне и гравитационе силе. Лебдећи вируси ношени ветром врше масовно заражавање на даљину.

Због непознавања дана електромагнетног заражавања вируси се несметано шире седам дана од дана електромагнетног заражавања јер први наговештај да постоји заражавање јавља се тек седмог дана. Све то указује да је за ефикасно сузбијање пандемије неопходно познавати дан електромагнетног заражавања и тада трeба применити превентивне мере заштите.

Заражавање треба спречити у зачетку, а не чекати да се последице јаве да би предузимали превентивне мере, односно санацију већ извршеног заражавања.

Користећи званичне податке Института за јавно здравље “Др Милан Јовановић Батут“ и метеоролошке податке о покривености неба јаком облачношћу добија се целокупан процес једног дана електромагнетног заражавања у периоду од 21 дан.

Процес електромагнетног заражавања од 5. августа 2020.

Процес електромагнетног заражавања од 19. августa 2020.

Процес електромагнетног заражавања од 1. септембра 2020.

Дијаграми показују датуме дана електромагнетног заражавања и последице у два временска периода, електромагнетни и физички период. Период електромагнетног заражавања је настао даљинским масовним заражавањем помоћу вируса који лебде, а физички блиским контактом где се зараза преноси са човека на човека. Сва три дијаграма указују да безбедни карантин треба да траје 14 дана. Они показују да постоји ритам пандемије који се понавља сваких 14 дана. У суштини то је временски период деловања једног природног уноса корона вируса који траје 14 дана.

Ритам пандемије може да поквари само појавом више дана електромагнетног заражавања у временском периоду од 21 дан и тада долази до повећања броја новозаражених са експоненцијалном кривом.

Збирни дијаграм три дана електромагнетног заражавања

Збирни дијаграм показује ритам пандемије који се понавља сваког 14. дана а обухвата период електромагнетног и физичког заражавања.

Сазнање да постоји ритам пандемије од 14 дана и ритам активности вируса од 21. дана је величанствено сазнање српске науке.

Датум дана електромагнетног заражавања
5. август 2020.
19. август 2020.
1. Септембар 2020
Број новозаражених као последица електромагнетног заражавања
1626
710
503
Број новозаражених као последица физичког заражавања
932
576
530
Укупан број новозаражених
2558
1286
1033

Табела показује да је број физичко заражених мањи од броја електромагнетно заражених.

Прогноза
Наредни дан електромагнетног заражавања у Србији је 23. септембар 2020. после подне када ће јака облачност прекрити небо. Међутим, 25. после подне и 26 септембар 2020 цео дан постају фактор ризика за повећање броја новозаражених. 

У среду 23. септембра после 12 часова препоручује се ношење маски на отвореном простору.

Не проветравати просторије а нарочито у домовима за старе. Време на отвореном простору треба да буде што краће или по могућству, не излазити на отворен простор јер сва заражавања почињу од дана електромагнетног заражавања.

Наговештај je да ће се активност Сунца повећати. Активни регион појавио се на истоку Сунца.

Наговештај повећања активности

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter