Седмодневни циклус активности Ковида 19

Седмодневни циклус активности Ковида 19

Када се анализирају седмодневни циклуси активности вируса у Србији, у периоду од 20. октобра до данашњег дана, запажа се да је пораст броја новозаражених најмањи седмог дана а највећи петог дана, односно, најмањи је у понедељак, а највећи у петак у свим седмицама посматраног временског периода. Седмодневна активност у Србији као код већине европских земаља, почиње у уторак а завршава се у понедељак. То је период који је сличан седмодневном електромагнетном циклусу на Сунцу.

Дијаграм пораста броја новозаражених у Србији

Ако пратимо седми дан код европских држава видимо да се седми дан минималног пораста броја заражених јавља код већине европских држава истог календарског дана.

Седмица има планетарни карактер. У периоду од седам дана, првог дана седмице јавља се велики пораст броја заражених у односу на претходни дан. Од првог до петог дана долази до благо раста броја заражених. Петог дана пораст броја заражених достиже максималну вредност.

Од петог до седмог дана почиње пад броја заражених да би седмог дана достигао минималну вредност у току посматране седмице.

Да би истражили сезонске параметре који омогућавају почетак и крај седмодневног циклуса активности Ковида 19 потребно је да се календарски вратимо седам дана уназад, односно, 7 дана (плус или минус 1 дан) и да проучимо сезонске услове у тим данима који су омогућили седмодневну активност.

На основу дијаграма пораста броја новозаражених уношење нових пакета вируса је сталан процес уколико је УВ зрачење испод 12 јединица и ако постоје земаљски сезонски услови.

У свим посматраним седмодневним периодима дани максималне активности јавили су се петог дана. У првој седмици која почела 20. октобра и трајала до 26. октобра пети дан максималне активности јавио се 24. октобра а заражавање се догодило пре седам дана, односно, 17. октобра.

У другој седмици пети дан је био 31. октобар а дан заражавања је био 25. октобар.
У трећој седмици пети дан је био 7. новембар а дан заражавања је био 1. новембар.
У четвртој седмици пети дан је био 14. новембара а дан заражавања је био 7 новембар.

То значи да би разумели максималну активност петог дана у седмици потребно истражити сезонске параметре 17. и 25. октобра и 1. и 7. новембра 2020.

Заражавање које ће се манифестовати петог дана прве седмице

Продор електромагнетне енергије догодио се 17. октобра од 21. часа и трајао до 1 часа после поноћи.

Заражавање које ће се манифестовати петог дана друге седмице

Продор се догодио 25. октобра у времену од 17 до 22,30 часова по УТЦ-У.

Заражавање које ће се манифестовати петог дана треће седмице

Продор енергије догодио се 1. новембра у времену од 13 часова до 24 часа(УТЦ).

Заражавање које ће се манифестовати петог дана четврте седмице

Продор енергије догодио се 7. новембра од 17 до 23 часа (УТЦ).

На основу времена када енергија продире у Европу добија се сазнање да се електромагнетно заражавање са Природе на Човека врши у вечерњим и ноћним сатима где је време, у већини случајева, после 18 часова (по локалном времену) фактор ризика.

Вероватно да деца која су у то време у кревету слабо добијају Корону.

Треба да издржимо још два дана, а нарочито 21. новембар 2020. После 21. новембра број заражених почеће да опада.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter