Сунце даје наду

Сунце даје наду

После месец дана слабе активности Сунца и другог историјског смањења УВ зрачења на 4,7 јединица, што је за последицу имало повећање броја оболелих у целом свету, на истоку Сунца појавио се активан регион који ће после 22. марта 2021. имати велики утицај на смањење броја оболелих на северној хемисфери.

Активност Сунца 16. марта у 6 часова

Због слабог УВ зрачења постоје два начина заражавања. Један начин је преношење заразе са човека на човека и други потпуно непознат – из Природе на човека. Преношење са човека на човека је појединачно и има малог утицаја на тренд заражавања. Преношење заразе из Природе на човека изазива масовно заражавање и има великог утицаја на тренд броја заражених. Природно заражавање не познаје границе нити га закључавање може зауставити. То је сталан процес, а тренд зависи само од сезонских параметара, односно од снаге УВ зрачења.

Да би објаснили како је дошло до појаве “нултог“ зараженог, медицинска наука, због непознавања заражавања из Природе на човека, окривила је Кинезе да су јели заражене слепе мишеве. Ако је то “научно објашњење“ поставља се питање шта су јели Енглези када се појавио енглески вирус.

Повећање броја оболелих у Србији није последица неодговорности људи, већ смањења активности Сунца и може се видети из упоредних дијаграма тренда повећања броја заражених у европским државама.

Тренд пандемије у Србији и земљама ЕУ

Са дијаграма се јасно види да је повећање броја новозаражених започео истог дана. То значи да тренд броја оболелих има глобални карактер што указује да се ради о преношењу заразе из Природе на човека. Није наш народ неодговоран, а нису ни сви европски народи неодговорни већ Природа тера своје. Све то говори да је затварање промашај медицинске науке, јер угрожава здравље здравих људи и уништава привреду.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter