Други талас Корона вируса

Други талас Корона вируса

После три године мале активности Сунца, на велико изненађење, 29. маја 2020. године у 07:24 започела је велика активност изражена у експлозији класе М.

Код претходних циклуса активности Сунца експлозије су започињале у првој години класом Б, у другој години класом Ц, а тек у трећој години достизалe су класу М. Експлозије класе М сматрају се снажним експлозијама о којима се води посебна статистика. Када се експлозија класе М догоди у геоефективној позицији она представља велики фактор ризика за здравље људи. Ерупције класе М садрже наелектрисане честице Сунчевог ветра које стварају конвекциону електричну струју која у садејству са геомагнетским пољем ствара спољну електромагнетну силу.

Електромагнетна сила је први покретач свих природних појава у области метеорологије и сеизмологије. Без дејства електромагнетне силе коју стварају еруптоване честице Сунчевог ветра на Земљи би владао мир. Једноставно речено не би било ветра, киша, муња, земљотреса и свих других природних појава.

Треба нагласити да УВ и Х зрачење одређују енергетски биланс вируса на Земљи. Са повећањем снaге УВ и Х зрачења смањује се снага вируса. Сунце у наредних 10 година не може да смањи УВ зрачење на овогодишњи минимални ниво што значи да не треба плашити народ другим таласом Ковида 19 јер га неће бити. Са експлозијама класе М процес уништавања вируса је започео и он је незаустављив.

Извор експлозија је активни регион на истоку Сунца.

Дневна топлота не убија вирус јер када вирус са дневне температуре уђе у тело човека он улази у средину са температуром од 36 степени и не умире већ се развија. Вирус убијају УВ и Х зрачење.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter