Нови талас Ковида?

Нови талас Ковида?

Када је почетком јула 2021. године снага УВ зрачења почела да опада, Сунце је наговестило долазак новог таласа заражавања. На велико изненађење свих истраживача, снага УВ зрачења је пала испод 10 јединица. Повећање броја заражених у Србији започело је у седмици од 12. јула 2021. Снага УВ зрачења 10. августа достигла је историјски минимум од 5.5 јединица.

Сунце је тек 19. августа 2021. почело да зрачи изнад 10 јединица. Са дијаграма се види да је пораст броја новозаражених, у седмици од 12. јула до данас, био под дејством Природе, а не због понашања народа. Народ је одговоран.

Седмодневни биолошки ритам вируса

Нормално, писци мрачних прогноза одмах су пронашли кривца. Народ је крив. А народ, уморан од Короне и мрачних прогноза, које се објављују без икаквог научног приступа, ћути и трпи.

 Поставља се питање зашто нико није издао препоруку да се народ сунча већ је препустио неким мешетарима да плаше народ опасним Сунцем и измишљеним УВ индексом. Сунце убија вирусе. Народ се није излагао Сунцу јер је лажни УВ индекс био 9 или 10 а стварна снага УВ зрачења Сунца била је на историјском минимуму.

Мрачне прогнозе засноване на мишљењу појединаца као што су: “може се очекивати преко 3.000 новооболелих на дневном нивоу већ следеће недеље 22. августа“ (извор РТС), или прогноза “до краја септембра 5000 оболелих у дану“, руше углед који је Србија стекла за време претходних таласа Короне.

Мешетари са пропагандом о опасном Сунцу руше здравље народа користећи измишљени немачки УВ индекс који објављује РХМЗ и то у време када је УВ зрачење Сунца на историјском минимуму.

Сунце јесте нестабилно час повећа активност, а час смањи, али понашање Сунца није безнадежно, ипак се снага УВ зрачења постепено повећава. Проблем је што је једна страна на Сунцу активна, а друга неактивна. Када Сунце окрене страну која је активна број новозаражених опада, а када окрене ону другу број се повећава. Ипак Сунце повећава укупну активност. Ових дана Сунце је започело да зрачи изнад 10 јединица што наговештава да ће ускоро, поштујући седмодневни биолошки ритам вируса, зауставити даље повећање броја новозаражених.

Да је то тако наговештава промена биолошког ритма вируса. Пре три недеље 2. августа максимум заражавања је био шестог дана, пре две недеље 9. августа је био петог дана, а последње недеље 16. августа четвртог дана.

Мрачна прогноза да ће 22. августа бити 3000 новозаржених није се остварила, било jе само 1242 новооболелих. И шта сада рећи за плашење народа? Мрачна прогноза је показала да прогнозер не зна за седмодневни биолошки ритам вируса који већ недељама показује да се седмог дана јавља мањи број новозаражених. Сви сезонски параметри који су омогућили настанак Ковида сваким даном су све слабији. Са сваком ротацијом Сунца снага УВ зрачења је све јача.

Остварење мрачне прогнозе за септембар где је прогнозирано 5000 новозаражених видећемо у септембру. Вероватно је и та прогноза погрешна и без научних аргумената. Од 20. августа Сунце поново зрачи изнад 10 јединица у Б класи.

Зато сви на сунчање. УВ зрачење Сунца у току једне секунде убија вирус Короне.

Ове године 2021. УВ зрачење Сунца није било деструктивно ни једног дана.

Електромагнетни снимак показује улазак два активна региона на видљиву страну Сунца, па се мрачна прогноза за септембар неће остварити.

Активна површина на северној хелиосфери 22. августа 2021. у 15.00 часова по УТЦ-у

Активна површина на јужној хелиосфери 22. августа 2021. у 15.00 часова по УТЦ-у

 Творци мрачних прогноза ниједном се нису осврнули на Сунце јер не знају да успех вакцинације зависи од УВ активности Сунца, односно сунчања. Иако је вакцинација цивилизацијски чин, нема успешне вакцинације без дејства Сунца. Све пандемије до сада нестале су тек после повећања снаге УВ зрачења Сунца што ће се догодити и са Ковидом.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter