Расподела дана заражавања у августу и септембру 2020.

Расподела дана заражавања у августу и септембру 2020.

Сезонски параметри који одређују активност вируса деле се у две групе и то на сезонске сунчеве електромагнетне параметре и сезонске земаљске физичке параметре. Сезонски сунчеви електромагнетни параметри су: УВ зрачење, осунчавање и протонске ерупције на Сунцу.  Сезонски земаљски физички параметри су: облачност, температура и влажност ваздуха. Заједничким дејством макроскопских природних сила, електромагнетне и гравитационе силе, настају дани електромагнетног заражавања када почињу све капљичне инфекције. Дан електромагнетног заражавања представља основу свих капљичних инфекција и почетак свих пандемија и епидемија сезонског грипа. Од броја дана електромагнетног заражавања у току једног месеца зависи снага вируса односно снага пандемија.

Наука не познаје дан електромагнетног заражавања па се вируси несметано шире и  врше масовно заражавање. Тог дана дејством електромагнетне и гравитационе силе вируси не падају на тло већ лебде на висини коју одређује енергетски ниво протонских честица Сунчевог ветра, односно енергетски ниво протонске кише. Узимајући у обзир да протони силом количине кретања стварају ветар у атмосфери Земље то ветар разноси вирусе који лебде и и тако долази до масовно дифузног заражавања. Ако је животни век вируса 5 секунди а ветар 5 метара у секунди онда је безбедна дистанаца већа од 25 метара. Зато маске треба носити на отвореном простору јер је то дан заражавања на даљину. Тог дана не важи дистанца од 2 метра.  Сваки од природних сезонских параметара има знатног утицаја на активност вируса односно на почетак и крај капљичних инфекција. Сезонски параметри одређују прогнозу капљичних инфекција. Тако смањењем снаге УВ зрачења, температуре и осунчавања, повећава се активност вируса и обрнуто.  Да би дошло до појаве капљичних инфекција потребна је усклађеност свих сезонских параметара Сунца и Земље.  Најчешћа појава усклађености сезонских параметара догађа се у зимском периоду. Међутим, када је снага УВ зрачења Сунца испод 10 јединица губи се сезонски карактер. Екстремно ниска вредност УВ зрачења у току 2020, године као последицу има екстремну активност Ковида вируса.

Сунце је у току 2020. три пута започињало већу активност која је обећавала престанак активности Ковида вируса, али се Сунце сваки пут враћало у периоде слабе активности.  Снага УВ зрачења  Сунца за последњих 15 дана вратила се на историјски минимум од 5 јединица што је као последицу имало повећање броја заражености у већини европских држава који је зависио од земаљских сезонских параметара, односно од степена облачности, температуре и влажности ваздуха.

У току августа у Србији су се јавила два дана електромагнeтог заражавања и то 5. и 19.  августа 2020. године.

Склоп сезонских параметара у августу

Поред великог доприноса Кризног штаба и српског народа за смањење броја новозаражених, смањењу је допринела и Природа јер су резултујуће линије магнетних поља Сунца и Земље, средином августа, започеле да обилазе Србију. Познато је да линије резултујућег магнетног поља одређују путању свих протонских енергија које долазе са Сунца, односно одређује количину протонске кише која омогућава стварање вируса који лебде.

Тренутни положај магнетних линија које заобилазе Србију

Међутим, 1. септембра 2020. године, у времену од 6 часова изјутра до 10.15 часова небо је било прекривено облацима а јака протонска киша стварала је услове за појаву вируса који лебде.

Протонска киша

Иако је потпуна покривеност неба 1. септембра 2020. била само 4 сата постојали су услови за настанак дана електромагнетног заражавања. Уколико је дошло до електромагнетног заражавања онда 7. септембра треба очекивати повећање броја новозаражених. Последице електромагнетног заражавања трајаће до 14. септембра 2020.

Заражавање 7. септембра је ван домена медицинске науке јер се ради о електромагнетном заражавању на даљину. У том случају многи новозаражени не знају како су се заразили. Зато не треба тражити кривца јер је заражавање извршила Природа. Српски народ је одговоран и свим кризним ситуацијама то је саборност српског народа.

Анализа дана електромагнетног заражавања

Анализа дана електромагнетног заражавања

Прогноза да ће 1. септембар 2020. године бити дан електромагнетног заражавања се остварила. Иако је дејство лебдећих вируса трајало само 4 сата дошло је до повећања броја електромагнетно новозаражених.

Повећање броја новозаражених на основу званичних података за 1. септембар

Ако анализирамо претходне дане електромагнетног заражавања долази се до сазнања да пандемија вируса Короне 19 опстаје захваљујући данима електромагнетног заражавања а само мањим делом физичком заражавању. То значи да није било дана електромагнетног заражавања 5. августа, 19. августа и 1. септембра пандемија би одавно престала јер вируси на почетку и крају пандемије нису исти. Пандемија се не одржава физичких преношењем са човека на човека. Пандемија није јединствена већ је састављена од последица више дана електромагнетногзаражавања. Ако Природа одређује врсту вируса и његову активност онда не постоји могућност да се на јесен у исто време нађу два различита вируса, односно вирус ковида 19 и вирус грипа.

То значи да не постоји могућност сусретања грипа и короне вируса.

Природни електромагнетни сезонски параметри у одређеном временском периоду могу да изазову активност само једне врсте вируса. Која врста вируса ће бити активирана одређују сунчеви електромагнетни сезонски параметри. Анализом свих претходних дана електромагнетног заражавања стварају се услови за израду прогноза капљичних инфекција. Користећи хелиоцентричну електромагнетну метеорологију могуће је прогнозирати дан електромагнетног заражавања исто као што су прогнозирани 5. август, 19. август и 1. септембар 2020. Принцип је исти па су и последице исте. Сви дијаграми имају временски период последица електромагнетног заражавања, период последица физичког заражавања и дан електромагнетног заражавања. Сва три претходна дана електромагнетног заражавања имали су исте сезонске услове што је добра основа за израду прогноза. Вирус Ковид 19 може се сам угасити само ако се повећа флукс УВ зрачења на 12 и више јединица. Тренутна активност Сунца не обећава брзи пораст флукса УВ зрачења. Тренутна вредност УВ зрачења је 7 јединица

Последњих дана линије магнетног поља које носе енергије са Сунца, заобилазе Србију па се наредних дана не очекује јака облачност у Србији. Добра осунчаност спречава појаву електронске валенције атома кисеоника и водоника који долазе са Сунца и стварање јаке облачности. Треба нагласити да положај струјног поља одређују локацију новог жаришта, односно државу где ће доћи до пораста броја заражених. Ових дана струјна поља која носе енергије Сунца далеко заобилазе Србију. Уколико снага УВ зрачења не достигне потребан ниво, а појаве се дани без новозаражених то не значи да је пандемија престала. Пандемија ће трајати све док је снага УВ зрачења мала, односно док је флукс УВ зрачења испод 10 јединица. Престанак броја новозаражених може бити услед добре осунчаности јер свако потпуно покривање неба представља фактор ризика за повратак већег броја новозаражених.

Струјно поље далеко од Србије

У време вируса короне постоје услови за појаву акутних респираторних инфекција, али не и грипа. Док постоји вирус короне нема вируса грипа. Да би се појавио вирус грипа треба да се промене сви електромагнетни параметри на Сунцу, односно да се вируси короне угасе.

Дан електромагнетног заражавања је дан када човек не зна како се заразио, јер из куће није излазио, нити му је неко долазио, а заразио се Ковидом 19.

Лекари би требало да пропишу превентивне мере за дан електромагнетног заражавања и за период физичког заражавања. Ове мере нису исте. Код превентивних мера за дан заражавања треба препоручити ношење маски на отвореном простору са непознатом дужином дистанце или да се не излази на отворени простор. Међутим, мере за спречавање физичког преноса заразе маске треба носити у затвореним просторијама са прописаном дистанцом и препоруком да се људи што више излажу сунчању на отвореном простору ради добијања имунитета. У супротном, због не познавања дана електромагнетног заражавања лекари ће вршити само санацију већ завршеног процеса заражавања.

Не може се све објаснити неношењем маски и туђом неодговорношћу, нити се наука може базирати на маскама и дистанци.

До 20. септембра нема услова за појаву дана електромагнетног заражавања. Период физичког заражавања почеће 13. или 14 септембра 2020.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter