Ураган Лаура

Ураган Лаура

На велико изненађење заговорника измишљеног глобалног загревања и измишљених брзих климатских промена, први харикен Лаура на Атлантику јавио се тек 25. августа 2020. после велике ерупције на Сунцу. Пророчанства заговорника измишљеног глобалног загревања и измишљених брзих климатских промена, да ће се број и снага харикена повећавати у току 2020. године нису се остварила. Међутим, због слабе активности Сунца у 25. циклусу број тропских олуја у 2020. је изузетно мали.

Ерупција протонских честица

Ово је снажна ерупција протона на Сунцу која је достигла брзину од 520 км/с. Долази на наше просторе 30 августа 2020. и изазваће велики пад температуре и електрична пражњења. Препорука је да када почне севање у облацима треба се склонити у затворен простор.

Електрични потенцијал честица је 90 хиљада волти

Повећање брзине харикена Лаура после доласка велике протонске енергије.

Ово је доказ да се харикени не стварају сами од себе, нити на топлу воду нити на пару. За све природне појав потребна је спољна електромагнетна сила, односно енергија.

Такође, постоје услови да 31. августа дође до потпуне покривености неба што ће изазвати заражавање на даљину, односно појаву вируса који лебде. Препорука је да се тог дана носе маске на отвореном простору. Информације о потпуном покривању неба облацима и дану електромагнетног заражавања, биће достављена на време.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter