Варљиво Сунце

Варљиво Сунце

Када је 1. децембра флукс УВ зрачења достигао 12 јединица веровало се да ће свака наредна ротација Сунца повећавати активност Сунца, а са повећањем активности повећаваће се флукс УВ зрачења. Ово веровање је резултат свих досадашњих истраживања активности Сунца. Међутим, 25. циклус активности Сунца, који је почео 2020. године и коме се крај очекује 2031. години, у многим параметрима одступа од уобичајене активности Сунца. Када се вратимо у историју активности Сунца запажа се велика сличност са првим забележеним циклусом који је почео 1755., а завршио се 1766. године. Био је то циклус изузетно слабе активности Сунца.

Иако је ниво активности Сунца променљива величина ипак овако слаба активност представља изузетак. Карактеристика 25. циклуса активности је да је једна страна Сунца активна, а друга не. Тако се првих 13 дана повећава флукс УВ зрачења, а других 13 дана не само да се не повећава већ се враћа на почетни ниво и то испод 10 јединица што се догодило овог јануара 2021.

Флукс УВ зрачења на Сунцу је средином јануара 2021. године био испод 10 јединица и уз помоћ земаљских сезонских параметара створени су услови за појаву новог енглеског соја. Без сезонских земаљских услова не би дошло до појаве нових сојева вируса. У Енглеској су у јануару постојали идеални услови за настанак новог соја.

Због непознавања ових природних сезонских услова катастрофичари свих земаља почели су да плаше народ. Треба нагласити да би се нови сој вируса појавио у другим државама потребно је да сезонски услови у тим државама буду исти или бар слични са сезонским условима који си били у Енглеској. Србију је заобишла деструктивна енергија са Сунца.

Тако снимак показује да све што важи за Енглеску не важи и за Србију, па је плашење већ уплашеног народа грех.

Благо повећање броја заражених у Србији није због неодговорности народа већ због сезонских услов а па је слаб пораст броја заражених настао из Природе на човека што је најбоље показао енглески сој вируса. У наредним данима очекује се знатно повећање активности Сунца и смањење броја новозаражених. Никаква славља и скупови не могу да утичу на масовно повећање броја новозаражених па предузимање нових превентивних мера нема никакву научну основу. Масовно заражавање полази од Природе на човека, а не од човека на човека.

Природа одлучује, а не човек.

Ако вас je заинтересовао овај текст

поделите га

на друштвеним мрежама

FacebookPinterestTwitter