Novi talas Kovida?

Novi talas Kovida?

Kada je početkom jula 2021. godine snaga UV zračenja počela da opada, Sunce je nagovestilo dolazak novog talasa zaražavanja. Na veliko iznenađenje svih istraživača, snaga UV zračenja je pala ispod 10 jedinica. Povećanje broja zaraženih u Srbiji započelo je u sedmici od 12. jula 2021. Snaga UV zračenja 10. avgusta dostigla je istorijski minimum od 5.5 jedinica.

Sunce je tek 19. avgusta 2021. počelo da zrači iznad 10 jedinica. Sa dijagrama se vidi da je porast broja novozaraženih, u sedmici od 12. jula do danas, bio pod dejstvom Prirode, a ne zbog ponašanja naroda. Narod je odgovoran.

Sedmodnevni biološki ritam virusa

Normalno, pisci mračnih prognoza odmah su pronašli krivca. Narod je kriv. A narod, umoran od Korone i mračnih prognoza, koje se objavljuju bez ikakvog naučnog pristupa, ćuti i trpi.

 Postavlja se pitanje zašto niko nije izdao preporuku da se narod sunča već je prepustio nekim mešetarima da plaše narod opasnim Suncem i izmišljenim UV indeksom. Sunce ubija viruse. Narod se nije izlagao Suncu jer je lažni UV indeks bio 9 ili 10 a stvarna snaga UV zračenja Sunca bila je na istorijskom minimumu.

Mračne prognoze zasnovane na mišljenju pojedinaca kao što su: “može se očekivati preko 3.000 novoobolelih na dnevnom nivou već sledeće nedelje 22. avgusta“ (izvor RTS), ili prognoza “do kraja septembra 5000 obolelih u danu“, ruše ugled koji je Srbija stekla za vreme prethodnih talasa Korone.

Mešetari sa propagandom o opasnom Suncu ruše zdravlje naroda koristeći izmišljeni nemački UV indeks koji objavljuje RHMZ i to u vreme kada je UV zračenje Sunca na istorijskom minimumu.

Sunce jeste nestabilno čas poveća aktivnost, a čas smanji, ali ponašanje Sunca nije beznadežno, ipak se snaga UV zračenja postepeno povećava. Problem je što je jedna strana na Suncu aktivna, a druga neaktivna. Kada Sunce okrene stranu koja je aktivna broj novozaraženih opada, a kada okrene onu drugu broj se povećava. Ipak Sunce povećava ukupnu aktivnost. Ovih dana Sunce je započelo da zrači iznad 10 jedinica što nagoveštava da će uskoro, poštujući sedmodnevni biološki ritam virusa, zaustaviti dalje povećanje broja novozaraženih.

Da je to tako nagoveštava promena biološkog ritma virusa. Pre tri nedelje 2. avgusta maksimum zaražavanja je bio šestog dana, pre dve nedelje 9. avgusta je bio petog dana, a poslednje nedelje 16. avgusta četvrtog dana.

Mračna prognoza da će 22. avgusta biti 3000 novozarženih nije se ostvarila, bilo je samo 1242 novoobolelih. I šta sada reći za plašenje naroda? Mračna prognoza je pokazala da prognozer ne zna za sedmodnevni biološki ritam virusa koji već nedeljama pokazuje da se sedmog dana javlja manji broj novozaraženih. Svi sezonski parametri koji su omogućili nastanak Kovida svakim danom su sve slabiji. Sa svakom rotacijom Sunca snaga UV zračenja je sve jača.

Ostvarenje mračne prognoze za septembar gde je prognozirano 5000 novozaraženih videćemo u septembru. Verovatno je i ta prognoza pogrešna i bez naučnih argumenata. Od 20. avgusta Sunce ponovo zrači iznad 10 jedinica u B klasi.

Zato svi na sunčanje. UV zračenje Sunca u toku jedne sekunde ubija virus Korone.

Ove godine 2021. UV zračenje Sunca nije bilo destruktivno ni jednog dana.

Elektromagnetni snimak pokazuje ulazak dva aktivna regiona na vidljivu stranu Sunca, pa se mračna prognoza za septembar neće ostvariti.

Aktivna površina na severnoj heliosferi 22. avgusta 2021. u 15.00 časova po UTC-u

Aktivna površina na južnoj heliosferi 22. avgusta 2021. u 15.00 časova po UTC-u

 Tvorci mračnih prognoza nijednom se nisu osvrnuli na Sunce jer ne znaju da uspeh vakcinacije zavisi od UV aktivnosti Sunca, odnosno sunčanja. Iako je vakcinacija civilizacijski čin, nema uspešne vakcinacije bez dejstva Sunca. Sve pandemije do sada nestale su tek posle povećanja snage UV zračenja Sunca što će se dogoditi i sa Kovidom.

Ako vas je zainteresovao ovaj tekst

podelite ga

na društvenim mrežama

FacebookPinterestTwitter